Οικονομία στο ρεύμα


Πολλά ακούγονται σήμερα για την οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα αφού η οικονομική κρίση μεγαλώνει και η αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ έχουν γίνει συνήθεια. Ο καλύτερος τρόπος όμως για να κάνει κανείς οικονομία είναι να ελέγξει και να μειώσει την κατάναλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Πολύ απλά και με έναν μετρητή ενέργειας μπορούμε να δούμε ποιες συσκευές μας αυξάνουν τον λογαριασμό, ποιες είναι οικονομικές στην χρήση τους και ποιες όχι.

Περισσότερα...

Γηροκόμοι & Καθήκοντα


Τα καθήκοντα ενός γηροκόμου

Οι γηροκόμοι βοηθάνε ηλικιωμένα ή άτομα με ειδικές ανάγκες με τα οικιακά (το καθάρισμα του σπιτιού, την προετοιμασία φαγητού, το πλύσιμο ρούχων, το σιδέρωμα, την αλλαγή λινών κρεβατιού, κλπ.), κάποτε με την προσωπική τους υγεία, την αλλαγή ρούχων, κλπ. - παρέχοντας τα συστημένα φάρμακα - τα ψώνια, κάποτε κάνοντας άλλες απαραίτητες διαδρομές (στο ταχυδρομείο, στο στεγνοκαθαριστήριο, στο φαρμακείο, κλπ.). Πάνω από όλα όμως ένας γηροκόμος είναι η καλή παρέα και παρέχει την συντροφιά που είναι απαραίτητη σε όλους μας.

starseo.gr - Κατάλογος Ιστοσελίδων    
Εδώ μπορείτε να καταχωρήσετε δωρεάν την ιστοσελίδα σας. Με αυτόν τον τρόπο την βοηθάτε να κερδίσει θέσεις στις μηχανές αναζήτησης αλλά και επιπλέον επισκέψεις.
   
     
Powered by ORIONET